35 bilister knaldet til ulovligt gaderæs


Men ikke for det, man måske skulle tro.

Og så alligevel. For i disse må vi kun samles fem personer, og det håndhæver politi i den grad. Også i Holstebro hvor politiet fredag aften kunne overraske 30-35 personer i alderen 17 til 51 år , der var samlet til ulovligt gaderæs ved krydset Joachim Wellers Vej – F.L. Hansens Vej i det nordøstlige Holstebro.

De fleste stak dog af, i samme øjeblik politiet ankom efter at have fået et tip om forsamlingen. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.


I alt fik politiet fat i syv af de forsamlede personer, de blev alle sigtet for at bryde forsamlingsforbuddet, hvorfor de alle fik en bøde på 2.500 kr.

Klip og bøder for fejl og mangler
Ifølge politiet var der samlet et sted mellem 10 og 15 biler på stedet, og de personer, der var til stede, stod i ‘meget tæt’, lyder ordensmagtens forklaring.

Foruden brud på forsamlingsforbuddet kunne politiet på flere af bilerne konstatere ‘fejl og mangler’, hvor bilerne formentlig indkaldes til syn, og ejerne får yderligere bøder.

Om politiet kunne sigte nogen for rent faktisk at køre ulovligt gaderæs, melder historien ikke noget om. Men tages man for den slags, koster det 2.000 kroner og et klip i kørekortet.

 

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk