32-årig varetægtsfængslet – kørte vanvittigt over Storebælt

Foto: presse-fotos.dk

Lørdag formiddag lukkede en vanvidsbilist Storebæltsbroen. Bilen er siden beslaglagt, og han er varetægtsfængslet et godt stykke ind i september måned.

Rejste du mellem landsdelene i weekenden, lagde du nok mærke til at Storebæltsbroen i en rum tid lørdag formiddag og middag var lukket. Det skyldtes en 32-årig mand fra Horsens som ved betalingsanlægget på fyns-siden kørte op bag i en forankørende.

Her kom en passager i den påkørte bil til skade. Forinden havde den 32-årige kørt så vanvittigt på Fyn, at han var involveret i hele to færdselsuheld. Manden var viste det sig senere både påvirket af alkohol og stoffer.

Alkometeret slog ud langt over det tilladte, ligesom narkotesten viste spor efter amfetamin og kokain. Og på den baggrund blev den 32-årige varetægtsfængsel. Han skal foreløbig sidde bag tremmer indtil den 22. september.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
På grund af den kørsel, som den 32-årige lagde for dagen, har politiet også beslaglagt hans bil, en sølvgrå Alfa Romeo 159. Om staten kan konfiskere bilen i sidste ende, vil altså bare være ét af spørgsmålene, som en dommere på et tidspunkt skal tage stilling til i denne sag.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk