317 bilister blitzet på samme strækning

fartkontrol
fartkontrol Foto: Heb https://commons.wikimedia.org/wiki/User:Heb

Overhold fartgrænsen, opfordrer politiet efter en fotovognskontrol i Slagelse tirsdag formiddag.


– Politiet kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at man overholder fartgrænserne. De er der af en årsag – i dette tilfælde altså et vejarbejde, hvor maskiner og vejarbejdere er udsat og tæt på bilisterne.

Sådan skriver Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse, hvor kredsen konstaterer, at 317 bilister nu skal afregne med staten. De mange bilister får en hilsen i e-Boks, efter at kredsen tirsdag formiddag havde taget opstilling med en fotovogn på Sorøvej i Slagelse.

Her synes en borger nemlig, at der generelt bliver kørt alt for stærkt. Og måske er der noget om snakken. For 68 af de blitzede bilister kan forvente klip i kørekortene. Mens yderligere ni står til en betingede frakendelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Selv en ganske lille hastighedsoverskridelse betyder alverden for både reaktionstid og bremselængde – og i sidste ende for omfanget af en eventuel ulykke, lyder det fra politiet i en pressemeddelelse

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk