31-årig får konfiskeret bilen – blæste ind i 60-zone med 162 km/t

Billede: presse-fotos.dk

At Sydsjællands og Lolland-falsters politi havde taget opstilling til en fartkontrol i Nykøbing endte med at blive en dyr fornøjelse for en 31-årig bilist fra lokalområdet.

Torsdag aften mellem 19.55 og 22.55 var færdselspolitiet til stede på Gedser Landevej syd for Nykøbing, hvor man afholdt en hastighedskontrol.

Og det blev en dyr fornøjelse for en 31-årig mand, der valgte at blæse gennem området – der er en 60-zone – med mindst 162 km/t.

Det skriver politikredsen i døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Dermed meldte manden sig i koret af de mere end 500 bilister, som politikredse landet over har stoppet for vanvidskørsel, siden bestemmelserne om vanvidsbilisme blev skrev ind i færdselsloven 31. marts sidste år.

På grund af den høje hastighed blev den 31-årige bedt om at aflevere både bil og kørekort på stedet. Han står nu som minium til en bøde på 8.400 kr. plus et bidrag til Offerfonden på 500 kr. og en ubetinget frakendelse af kørekortet.

Flere billeder: presse-fotos.dk

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk