3 perfekte leasingbiler der gør din sommer meget sjovere

Volvo leasing fra Karvil Biler

Hvis du ikke kan overskue at køre sommeren i møde i din gamle familieslæde, er det på høje tid at overveje et skifte. Det kan f.eks. være til en leasingbil i premiumsegmentet, og den slags har vi fundet tre rigtig gode bud på. Endda til fornuftige priser.

Der er ikke noget federe end følelsen af at få ny vogn i indkørslen. Især hvis vi snakker en bil i det lækre premiumsegment, hvor mærkerne typisk hedder BMW, Audi, Mercedes og Volvo. Men så skal man ud og låne over en halv million for bare at snuse til noget premium-lækkert, tænker du måske?

Nej, sådan behøver det ikke at være, hvis du går leasing-vejen. Med en flexleasingaftale betaler du en førstegangsydelse, som gerne skal svare nogenlunde til bilens værditab i den periode, du skal køre i den – men uden afgift! Registreringsafgiften betales i stedet som en lille procentsats hver måned i stedet for at lægge hele den enorme danske afgift på én gang. Plus en mindre fortjeneste til leasingfirmaet, det er klart.

Leasing er smart
Når leasingperioden er slut, kan du forny aftalen eller sælge bilen – enten til en anden person, som vil lease den – eller til udlandet uden afgift, hvor du så har eksempelvis 85 millioner tyskere at sælge til. I stedet for kun 5,8 millioner afgiftplagede danskere.

Men hvad koster det så at lease en premiumbil i Danmark? Det har vi været forbi de gode folk hos Karvil Leasing for at se nærmere på. Vi har herunder valgt tre modeller, som på hver sin måde er helt perfekte og meget populære leasingbiler i Danmark.

“Vi fokuserer på at have et lager af biler, som er til at komme i nærheden af for den ‘almene’ dansker. De biler, vi køber ind, er altid læsset med udstyr, og skal være i premiumsegmentet. Men vi har en plan om i fremtiden også at sælge performancebiler fra f.eks. BMW M, AMG, Audi RS, Porsche osv.”, fortæller Jakob Rask Eriksen fra Karvil Leasing.

Hvis du er interesseret i en af dem, kan du fange Karvil Leasing her: www.karvil-leasing.dk/kontakt-os/

Audi leasing fra Karvil BilerAudi A5 Sportback 2,0 TFSI Sport
Audi hittede stort, da de opfandt Sportback-begrebet. Her får du en coupé-linje, men stadig med det praktiske fra en femdørs bil med plads til hele familien. Den har 190 hk og klarer 0-100 km/t på 7,5 sekunder.
KM: 63.000
År: 2018
Ydelse: 3.749 kr./md.
Udbetaling: 39.999 kr.
Restværdi efter 12 mdr.: 195.000 ex. moms og afgift
Læs mere her!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
BMW leasing fra Karvil Biler
BMW 520d Touring XDrive
Skal du have mere plads end i en A5, og vil du gerne have nogle virkelig fede køreegenskaber – trods størrelsen. Så er BMW 520d Touring klart en vinder. BMW kan nemlig bygge køremaskiner, og her er en af dem – ja, også selvom det kun er en toliters diesel.
KM: 74.000
År: 2019
Ydelse: 3.124 kr./md.
Udbetaling: 60.000 kr.
Restværdi efter 12 mdr.: 220.000 ex. moms og afgift
Læs mere her!

Volvo leasing fra Karvil Biler
Volvo V90 T4 R-Design
Er du mere til svensk snusfornuft og smukt design, skal du forbi Karvil for at se på Volvo V90. Den enorme bil er den perfekte familiebil pakket ind i lækkert look fra top til tå. Her er stort set alt i udstyr, og en Volvo-kabine kan altså noget helt særligt. Prøv det!
KM: 42.000
År: 2019
Ydelse: 2.874 kr./md.
Udbetaling: 60.000 kr.
Restværdi efter 12 mdr.: 220.000 ex. moms og afgift
Læs mere her!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk