3 biler beslaglagt på 1 uge – nu kommer politiet med opfordring

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Efter at have beslaglagt 3 biler på en uge, kommer Københavns Politi nu med et opråb der gælder bilister i hele landet.


3 gangen inden for den seneste uge har Københavns Politi taget kørekort og køretøj fra bilister. Det enten fordi bilisterne har været påvirket eller kørte alt for stærkt. Og det får nu politikredsen til at komme med en generel opfordring til landets bilister.

– Husk nu at overhold hastighedsgrænserne og lad være at køre, hvis du har drukket, lyder det i et tweet fra politikredsen.

De tre beslaglæggelser er sket på Amager, i Valby og på grænsen mellem Vesterbro og i Københavns Indre By. Hver gang er det ikke bilernes ejere, men ejernes børn, der har siddet bag rattet. En kørte 111 km/t i en 50-zone, mens ung mand kørte 132 km/t i 60-zone. Den unge bilist forsøgte efterfølgende men uden held at stikke fra politiet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Den sidste havde alt for meget alkohol i blodet, og havde derfor plantet bilen i et hegn. Da politiet nåede frem, sladrede en alkometertest om en promille over 2. Nok til at bilen blev beslaglagt på stedet.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk