28 år gammel Hilux søger ny ejer – har 151 kilometer på klokken


Ifølge Top Gear kan man ikke slå en Toyota Hilux ihjel – denne her er helt ny. Eller det vil sige – faktisk er den tæt på tre årtier gammel.

Denne Toyota Pickup er måske bedre kendt som den femte generation af Hilux’en. Og hvis du synes, at bilen her ser ny ud, så er det fordi, den er ny. Eller det vil sige, at den er fyldt 28 år. Men det skulle man ikke tro.

I hvert fald ikke ud fra kilometertallet.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Den oprindelige ejer af Toyota’en havde papir på og nøgler til bilen helt frem til sommeren i år. Men måske mærkeligst af alt har han kun kørt 135 kilometer i den. De sidste 16 kilometer er kørt af bilens blot anden ejer, og det er altså ham, som nu gerne vil af med pickup’en igen.

Pris? Auktionhuset, som skal stå for salget til januar, forventer, at bilen indbringer lige lidt mere end 45.000 dollars svarende til lige knap 300.000 danske kroner.

‘Noget’ faldt ned over bilen
Det kan lyde som mange penge, og der er også lidt at sætte en fingre eller to på. I hvert fald kosmetisk. En bule, som kom i den første ejers tid, da ‘noget tungt’ faldt ned over bilen, skal rettes ud.

Det fremgår ikke, om der er så meget mere at komme efter. Men spørgsmålet er, hvor mange der tør købe en så gammel bil med så lille et kilometertal.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Pickup’en er modelårgang 1993, og den trækker på alle fire hjul med hjælp fra en 2,4-liters motor uden turbo. Det giver beskedne 114 hestekræfter og 192 Nm, som skal gennem en femtrins manuel gearkasse.

Elruder er der ingen af.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.

Reklame-video:


NÆSTE SIDE
Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk