Annonce:

Tysk tuner smider 23″ hjul og 650 hk efter Mercedes G63 AMG

Indrømmet, vi savner den 5.5-liters V8 med kompressor, men Lummas bud på den fire-liters V8’er med turbo i G63 AMG er en værdig trøst

Ovenpå nyheden om EU-regler, der truer Mercedes’ AMG-program, kan vi dog glæde os over, at de stadig findes – AMG’erne. Og i hænderne på de tyske tunerne fra Lumma Design stortrives G-Klassen med tilnavnet G63 AMG heldigvis.

Her han man nemlig taget den fire-liter V8’ers motorstyring under kærlig behandlingen. Resultatet er yderligere 65 hestekræfter og 100 newtonmeter. Det betyder 650 hestekræfter og 950 Nm i alt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Mindre kan dog også gøre det. Til G500-modellen har Lumma en opgradering klar, der betyder, at den fire-liters V8 får hele 110 hk og 140 Nm mere end fabriksbilen. Det er 532 hestekræfter og 750 Nm til de nysgerrige.

MANGLER DEN SIDSTE JULEGAVE?: SPAR 40% PÅ BILLETTEN TIL AUTO SHOW – KLIK HER!

Uanset G-Klasse vil det være en skam at undvære alt det, Lumma kan tilbyde over den store SUV-hjelm. Er 22″ hjul ikke helt nok? Så snup dem i 23″. Eller hvad med en overflod af kulfiber på alt fra dørhåndtag til spejlkapper og kølerhjelm?

Vi havde krydset det hele af på ordre-sedlen. Også den del af CLR G770 package-kittet, der gør G63’eren bredere end fabriksbilen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Med tredobbelte afgangsrør på hver side bilen fås der ikke mere rå side pipes. De bør være obligatoriske. Måske AMG skulle kigge Lumma over skulderen engang her.


Annonce:

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler