27-årig kørte 102 km/t – så tog politiet konens bil

Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

Fredag aften i sidste drønede en 27-årig mand forbi en ATK-vogn på Aarhusvej i Trustrup. 

Det koster ham nu både kørekortet, og måske også kærligheden. For bilen, han kørte i, er nemlig ikke hans egen. Men konens. Og med de nye regler om vanvidsbilisme har politiet i en lang række tilfælde mulighed for at beslaglægge bilen.

Blandt andet når hastighedsgrænsen overskrides med mere end 100 procent. Hvilket manden ved at køre 102 km/t i en 50-zone gjorde sig skyldig i.


ATK-operatøren gjorde hurtigt sine kolleger opmærksom på den hurtigtgående bil. Men det var først lørdag, at det lykkedes politiet at finde frem til bilen. En varevogn vidste det sig.

Den stod på mandens bopæl, men viste sig at tilhøre hans kone. Politiet kørte fra adressen med mandens kørekort og konens bil. Udover det kan manden se frem til en større bøde.

Den 27-årige var dog ikke den eneste, der trådte for hårdt på speederen i Østjyllands politikreds. Udover ham fik to andre bilister både inddraget førerret og køretøj, oplyser Østjyllands Politi en pressemeddelse.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk