Reklame:

25 fantastiske biler fra Essen Motor Show 2018

Esssen Motor Show er et kig ind i krystalkuglen med næste års performance på tuner- og stylingsscenen – her får du 25 højdepunkter fra de hellige, tyske haller!

Hvornår holder du jul? Hvis du er bilentusiast, er det i hvert fald ikke den 24. december. Nej, din jul begynder sådan cirka seks timer fra den dansk-tyske grænse og allerede den 1. december. Så lander du i Essen til 216 timers Essen Motor Show.

Europas svar på SEMA Show er nemlig et ni dage langt besøg i Slaraffenland for bilentusiaster, og det bedste smugkig ind på næste års tuning- og stylingsscene du kan få.

Mere end 350.000 besøgende kan ikke tage fejl 51 år i streg. Og som de siger: ‘Essen Motor Show er ikke bare en biludstilling, det er en oplevelse‘.

Det mere end 100.000 kvadratmeter store show i Messe Essen-hallerne er for os, der frivilligt bytter blodet i årene ud med oktan, som juleaften.

Men passer du ikke på pengepungen, tømmer alle de møglækre stumper den i samme tempo som på et stykke Autobahn-asfalt med fri hastighed. Altså når du ikke lige ser på og indånder dæk, der bliver til sort pulver. Indendørs vel at mærke!

Og købte, det gjorde Essens Motor Shows gæster. Arrangøren fortæller, at hele 80 procent af de besøgende købte eller lagde ordrer ind på dele hos showets mere end 500 udstillere. Så selvom endags-billetten kun koster 15 euro, eller hvad der svarer til 112 danske kroner, er det altid godt at have ‘lidt’ ekstra Europa-dollars på lommen, når der er biler i Essen. Just sayin’.

Essen, dit overflødighedshorn af firehjulede fristelser. Vi ses næste år. Men indtil da skal du huske at købe billet til Danmarks fedeste bilshow: Auto Show Denmark i Odense Congress Center.

Herunder kan du se – eller gense – 25 af de sprødeste slæder fra Essen Motor Show 2018.

 

Reklameblok:


Foto: Essen Motor Show PR og Facebook


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?