25-årig snuppet uden sele – så haglede politiet ham ned

Arkivfoto: presse-fotos.dk

En manglende sele blev hurtigt kun ét af mange problemer for en 25-årig bilist, som politiet stoppede mandag eftermiddag.

Mandag eftermiddag fik politiet vinket en 25-årig mand ind på en parkeringsplads Odsherred. Til at begynde med fordi han tydeligvis ikke brugte sele. Det viste sig dog hurtigt at blive bare ét af mandens problemer. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

For han havde slet ikke noget kørekort. Og som udlænding havde han heller ikke sit opholdsbevis på sig. Desuden mistænke betjentene ham for at være påvirket af narko. En mistanke der fik yderligere ben at gå på, da politiet fandt en halv joint i bilen.

LÆS OGSÅ: Bilist får afvist nummerplade: “Den er altså stødende”

Herpå blev manden sigtet for at overtræde et hav af bestemmelser i færdselsloven, udlændingeloven og loven om euforiserende stoffer. Nu afventer både han og politiet resultatet af en blodprøve. Uanset hvad den siger om ham, slipper han dog næppe billigt fra den køretur.

Reklameblok:Alene det at blive nuppet uden kørekort koster 7.500 kr. i bøde. Altså hvis der er tale om førstegangs-tilfælde.

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk