25-årig flugtbilist filmede politiets jagt på ham

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Onsdag aften måtte en patruljevogn påkøre en 25-årig bilist for at ham til at stoppe.


Sent onsdag aften gav en 25-årig mand ikke meget for, at Østjyllands Politi ville tale med om hans kørsel i Aarhus-forstaden Brabrand. I stedet for at standse – som politiet gav tegn til – satte den 25-årige farten op. Det skriver politikredsen i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: Elev anholdt før køreprøve – “det er ikke første gang”

Det førte til en jagt, hvor også en anden patruljevogn blev tilkaldt. Undervejs kørte den 25-årige op over noget fortov, ligesom han med sin telefon filmede politiets jagt på ham.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Politiet fik dog til sidst overtaget, da en patruljevogn foretog en såkaldt kontrollerede påkørsel af den 25-åriges bil. Herpå bilisten anholdt og sigtet for en lang række overtrædelser af færdselsloven.

Det viste sig desuden, at manden både var påvirket og i besiddelse af narko. Ligesom han blev sigtet for at overtræde våbenloven. I bilen, som politiet påkørte, sad også en 28-årig mand. Heller ikke han slap for at blive sigtet. Det viste sig nemlig, at han var i besiddelse af en mindre mængde narkotika.

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk