25-årig får bil beslaglagt – “så stærkt kørte jeg Ikke”

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Politiet fandt hurtigt frem til både bilen og den 25-årige ejer på en adresse i Ryomgård. 


Tirsdag eftermiddag slog en fotovognsoperatør alarm. Kort forinden var en bil nemlig blæst forbi på Hovedvejen i Auning med 172 km/t. På stedet må man højst køre 80 km/t. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Og fordi der er tale om en hastighedsoverskridelse på mere end 100 procent, skal politiet betragte det som vanvidskørsel. Derfor sendte politikredsen en patrulje ud til den adresse, hvor man regnede med, at bilen befandt sig.

Fordmodningen viste sig at holde stik. For på adressen fandt politiet både bilen og en 25-årig mand. Sidstnævnte erkendte på stedet, at han havde kørt for stærkt. Men ikke så stærkt som fotovognens måling viste.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det ændrede dog ikke på, at politiet bad manden aflevere både kørekort og bilnøgler. Manden er nu sigtet for vanvidskørsel, og bilen er beslaglagt med henblik på konfiskation. Hvad det ender med, er op til en dommer at afgøre. I udgangspunktet ryger kørekortet i en længere periode, ligesom der venter en bøde på flere tusinde kroner og en ubetinget fængselsstraf.

Flere billeder: presse-fotos.dk

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk