22-årig påkører fodgænger – blev sur over dårlig parkering

En blot 22-årig mand blev mandag fremstillet i grundlovsforhør, fordi han ifølge politiet helt bevidst valgte at påkøre en 39-årig mand, som påtale den 22-åriges 'dårlige parkering
Foto: Rigspolitiet

En blot 22-årig mand blev mandag fremstillet i grundlovsforhør, fordi han ifølge politiet helt bevidst valgte at påkøre en 39-årig mand, som påtale den 22-åriges ‘dårlige parkering’.

Østjyllands Politi fremstillede mandag kl.11.00 en 22-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han er sigtet for grov vold og trusler rettet mod en 39-årig mand på en parkeringsplads i Aarhus dagen forinden.

Søndag eftermiddag lod den 39-årige den ung mand vide, at hans parkering var ulovlig. Hvilket fik den 22-årige til at se rødt og ifølge politiets fremstilling af sagen bevidst køre ind i den 39-årige.

Her sluttede optrinnet dog ikke. For en 62-årig mand påtalte også den 22-åriges parkering. Hvilket fik den 22-årige til at komme med trusler rettet mod den 40 år ældre mand.Herefter kørte den unge bilist fra stedet. Men det lykkedes dog Østjyllands Politi at finde frem til ham nogle timer senere. Den 39-årige er ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade efter påkørslen, fremgår det af døgnrapporten.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk