22-årig BMW-ejer fik stjålet ‘alt’ fra sin bil – skadet for 150.000 kr. siger politiet

En 22-årig tysk BMW-ejer fik i forrige uge sin 3-Serie strippet for ‘alt’ på én nat. Skaderne løber op i mange tusinde kroner, siger politiet.


En bare 22-årig bilist fik sig i sidste weekend noget af chok. I byen Lindenplatz parkerede og låste han sin BMW 3-Serie. Den aflåste bil afholdt dog ikke de langfingerede typer fra at kræse om den.

Tidligt næste morgen bemærkede nogle forbipasserende nemlig, at BMW’en stod skraldet skrællet for stort set alt. Hele fronten og meget af interiøret havde tyven eller tyvene i ly af natten fået med sig.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Gerningsmændene er også løbet med flere motordele, oplyser politiet. Man kommer dog ikke ind på præcist hvilke. Men når den sags sker, er det som oftest katalysatoren og partikelfilteret der er mest interessant.

Politiet oplyser ikke præcist, hvilken BMW det er gået ud over. Men ud fra billederne mener Boosted at kunne se en 3-Serie af F31-generationen. En bil BMW producerede fra 2011 til sent engang i 2018. Politiet anslår, at skaderne på BMW’en løber op i 20.000 euro. Det svarer til lige knap 150.000 kr.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk