21-årig varetægsfængslet – filmede biljagt og sendte det til venner

Foto: Facebook.com/Civile politibiler og Fotovogne

En 21-årig mand fra Greve sidder lige nu varetægsfængslet for en noget særpræget type vanvidskørsel.

Det var Retten i Roskilde, der torsdag bestemte, at den 21-årige skal bag tremmer i foreløbig fire uger. Det skal han, fordi onsdag formiddag forsøgte at stikke af fra en rutinekontrol.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

I stedet for at standse gassede han op og drønede væk fra stedet. Langt kom han dog ikke. For flere patruljer blev sat ind i jagten, der gik fra Greve og til Avedøre. Her blev han anholdt og sigtet for overtræde en hav af regler i færdselsloven.

Bl.a. blev han sigtet for at køre i nødsporet, blæse på hastighedsgrænser, overhale højre om og udsætte andre trafikanter for fare. Men ikke nok med det. Undervejs fandt den 21-årig overskuddet til at filme eftersættelsen med sin mobil. Optagelsen, siger politiet, sendte manden efterfølgende til flere venner.

Da det endelig lykkedes politiet at stoppe manden, blev han testes positiv for at have hash i blodet. Derfor tilføjede politiet også narkokørsel til rækken af de mange sigtelser.

Reklameblok:Derudover beslaglagde politiet bilen, som den 21-årige øvrigt ikke ejer. Ejeren skal nu tage stilling til, om han vil anke beslaglæggelsen. Hvis den 21-årige mand dømmes i sagen, kan det ende med at bilen konfiskeres.

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk