Reklame:

2023 bliver den længste F1-sæson – nogensinde!

Kevin Magnussen og det øvrige F1-felt får nok at lave i 2023 – Formel 1-kalenderen er nemlig længere end nogensinde før.

I dag offentliggjorde FIA og Liberty Media, som ejer Formel 1, 2023-kalenderen for motorsportens kongeklasse. Og den gemmer på noget af en nyhed. Med hele 24 løb fra marts til november tegner det nemlig til at blive sportens længste sæson, siden Formel 1-bilerne begyndte at køre rundt i 1950.

De 24 løb betyder, at der næsten i halvdelen af weekenderne næste år er Formel 1-løb. Det er godt for både holdene, som kan se frem til flere indtægter, og for fans der får flere løb at se.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


I forbindelse med udformningen af 2023-sæsonen har Formel 1-organisationen dog også forsøgt at tænke sig lidt om. Altså i klimaets navn. Men det er ikke rigtig lykkedes at få det hele pakket fra region til region.

Kan blive skåret til 23 løb
Særligt i USA, som feltet skal besøge hele to gange næste år, har der nemlig været andre, og større – med amerikanske øjne – større sportsbegivenheder at tage for højde for. Blandt andet ligaen for amerikansk fodbold, NFL.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen har fået ny makker

Reklameblok:
Det bliver dog stadig en god del at holde styr på. Foruden det at konge-løbet i Monaco forbliver på kalenderen frem til i hvert fald 2025, skal feltet bl.a. køre på Monza i Italien, på Albert Park i Melbourne Australien og Yas Marina Circuit i Abu Dhabi.

En gamble er Kina grand prix i Shanghai. Det er nemlig allerede i fare for at blive aflyst.
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?