20″ alu og lækre linjer: KIA afslører vildt Procee’d-koncept

Kia Motors har afsløret deres Proceed-koncept blot dage før den officelle debut på Frankfurt Motorshow

Koreanske Kia har med deres Proceed-koncept givet verden glimt af den næsten generation af Cee’d-modellen forud for bilens debut på næste uges Frankfurt Motorshow.

Konceptet viser ikke blot et nyt designsprog, men også koreanernes næste shooting brake-tilføjelse til Cee’d-familien. Det lave og meget slanke shooting brake-koncept er udstyret med en lav taglinje og med bredde skærme, som sammen med bilens sidste tredjedel fra C-stolpen og ud får koreaneren til at se særdeles potent ud. En C-stolpe der i øvrigt giver taget et nærmest flydende udtryk.

ET FARVEL TIL DEN KEDELIGE KOREANER?
Bilen står på seksegede 20″hjul. Og selvom det kan være lidt svært at se, så siger Kia faktisk selv, at bilen henter inspiration fra den nuværende Cee’d. Den der lidt kønsløst kedelige familiekasse, som engang kørte rundt på Top Gears testbane med diverse celebre personer bag rattet.


Gregory Guillaume, Kias europæiske chefdesigner, siger om Proceed-konceptet:

Mange europæiske kunder vil gerne have alternativer til den 3-dørs hothatch, og derfor begyndte vi at overveje en anderledes model til cee’d-familien.”

Alt andet til trods så vil ankomsten af den nye shooting brake utvivlsomt flytte Kia som mærke. Også en del tættere på de tyske prestige mærker som Audi, BMW og Mercedes. Altså hvis den færdige produktionsbil kan komme i nærheden af at ligne noget af det viste koncept.

SE BILLEDERNE AF PROCEED CONCEPT I GALLERIET HERUNDER


Reklame: