20-årig stjal bil – politiet måtte køre 240 km/t for at følge med

Foto: Max Fleischman

En 20-årige mand og denne 23-årige kammerat forsøgte i sidste uge at ryste politiet af, efter at de havde stjålet en Dodge Charger hos en bilforhandler.

Den 6,2-liters Hemi-V8’er i Dodge Charger Scat Pack har tæt på 500 hestekræfter. Og det var tidligere på måneden nærved at koste politiet færten af to biltyve fra North Carolina. Lokale medier skriver, at det lykkedes tyvene at bryde ind hos en bilforhandler omkring kl. 11 om formiddagen søndag 11. september.

Kort efter blev politiet dog alarmeret, og på et stykke motorvej fik en patrulje øje på bilen. Det fik dog ikke tyvene til at give fortabt. I stedet satte den 20-årige Darryl Joseph Jr. til at sætte farten op.

Politiet fortæller, at Chargeren undervejs nåede op på 240 km/t. Tyvene formåede dog ikke at ryste politiet helt af. I stedet valgte de to at smide bilen og flygte til fods. De nåede dog ikke så langt. før håndjernene klappede om deres håndled.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Nu er de sigtet for en hav af overtrædelser. Både af straffe- og færdselsloven. Altså den amerikanske. De to er bl.a. sigtet for brugstyveri af Chargeren, hensynsløs kørsel, hindre politiet i deres arbejde og for at køre mindst 230 km/t i en 110 km/t-zone.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk