2 millioner bilister har bestilt denne dims

Spotify har en venteliste, der står mere end 2 millioner navne på. Alle er bilister, der vil have fat i musiktjenestens 'Car Thing

Spotify har en venteliste. En venteliste der allerede står mere end 2 millioner navne på. Alle er bilister, der vil have fat i musiktjenestens ‘Car Thing”.

Spotifys “Car Thing” er et tilbud til bilister med ældre biler. Dem som måske ikke ønsker at flyde deres klassiker med moderne teknologi for at kunne lytte til deres favoritmusik, podcast eller lydbog.

Til dem har den svenske musiktjeneste opfundet ‘Car Thing’. Den lille enhed kan sættes fast i eksempelvis en ventilationskanal. Og derefter har ejeren adgang til hele sit musikbibliotek. Hvilket – måske ikke så overraskende – har vist sig at være voldsomt populært.

LÆS OGSÅ: Her sætte bøden for en ‘larmende udstødning’ op til 7.000 kr.2 millioner bilister har allerede skrevet op til enheden, som pr. styk koster 80 dollars. Det er dobbelt så mange forudbestillinger, som Amazon har fået på deres pendant kaldet Echo Auto.

Det skriver cnet.com.

Men den lange venteliste har vist sig at være lidt af et problem. For den svenske musiktjeneste kan på grund af den globale på mikrochips ikke få de mange enheder ud til de lige så mange kunder.

Det siger Spotify-stifter og administerende direktør Daniel Ek. Interesserede danske bilister skal om muligt se endnu længere efter en Car Thing. I øjeblikket er det nemlig kun Spotifys amerikanske kunder, som kan købe enheden.

 

 

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk