Vild røverhistorie: 19-årig fra Skive “blev slået ned og bil kørt i åen'”

Foto: Peter T. Staggemeier
Arkivfoto: Peter T. Staggemeier, Politiet

Den unge mand står til at blive sigtet for falsk anmeldelse.

Man skal ikke tro på alt, hvad man hører. Det skal politiet heller ikke. Og slet ikke i den her sag, hvor en 19-årig mand bildte ordenmagten ind, at der var sket en alvorlig forbrydelse imod ham. Det skriver TV Midtvest.

Natten til søndag ringede den unge mand til politiet og fortalte, at der var sket en forbrydelse, og at han nu havde søgt tilflugt på en ejendom i nærheden af det sted, hvor han skulle have sovet i shelter med tre venner.

– Han fortæller, at han på et tidspunkt er henne ved sin bil, der holder 800 meter fra shelteret, for at hente cigaretter, og da han åbner fordøren, bliver han slået ned bagfra og mister bevidstheden. Da han vågner igen, befinder han sig på førersædet i bilen, der nu er kørt ned i en bæk, siger Niels Bach fra Skive Politi til TV Midtvest.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det fik politiet til at rykke ud med både patruljevogne, hundepatrulje, eksperter i miljø (bilens forende var under vand) og meget andet. Men situationen var slet ikke så dramatisk som først antaget.

– Vi kommer ud til stedet og har patruljehunde med. Der er ingen spor af nogen som helst mulige gerningsmænd. Skåret ind til benet, så erkender han, at det er pure opspind. Han havde selv kørt bilen i bækken, siger Niels Bach til TV Midtvest.

Ses vi til Auto Show?


Den 19-årige mand var påvirket af spiritus, da politiet ankom, men det kunne ikke påvises, at han var påvirket på det tidspunkt, hvor bilen røg i åen. Meen…

Den unge mand er nu anklaget for falsk anmeldelse, og der venter ham en seriøs regning for oprydningen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk