19-årig får bil beslaglagt – kørte fod over


En bare 19-årig mand måtte i sidste måned vinke farvel til både kørekort og bil, da han blev uenig med tre andre personer.

En 19-årig bilist fra Horsens fik fredag 10. juni beslaglagt sin bil af Sydøstjyllands Politi. Det skriver Jydskevestkysten som efterfølgende talte med vagtchefen om sagen.

Den pågældende fredag aften var den 19-årige ifølge politiet blevet uenige med tre andre personer. Den 19-årige valgte derfor at køre mod de tre andre Bredgade i Hedensted. Egentlig var han på vej væk, men den 19-årige valgte altså at vende om og køre direkte mod personerne.

Han, siger politiet, kørte op over fortovet for at forskrække dem, han var blevet uenige med. Den manøvre gjorde, at bilen kørte den ene persons ene fod over. Bilisten blev efterfølgende sigtet for at forvolde ‘nærliggende fare for andre’, som politiet kalder det.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
I samme ombæring valgte politiet at beslaglægge bilen. Manden, hvis fod blev kørt over, er fra Kolding. Han kom kun lettere til skade, oplyser politiet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk