19-årig blitzet – kørte vanvittigt meget for stærkt

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Den unge bilist måtte af samme grund aflevere både bil og kørekort på stedet.

Det gik vanvittigt meget for stærkt, da en 19-årig bilist blæste forbi en fotovogn, som Sydsjælland & Lolland-Falsters Politi havde kørt ud til Stubbekøbingvej i Barup nær Stubbekøbing.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: Tidligere chef har dårligt ‘nyt’ om Michael Schumacher

Det var en borger, som havde opfordret færdselspolitiet til at kontrollere hastigheden på strækningen, og det skulle torsdag aften i denne uge vise sig at være en god idé.

Ikke den eneste
Mellem klokken 19.26 og 02.00 passerede 177 køretøjer fotovognen. I 42 blev der trådt for hårdt på speederen. Fem bilister kørte så hurtigt, at politiet foruden bøden kvitterer med et klip i kørekortet.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Og så var der den 19-årige, der på Stubbekøbingvej kørte hurtigere end de tilladte 60 km/t. Med 147 km/t overskred den unge bilist hastighedsgrænsen med 128 procent. Af samme grund måtte han kort efter aflevere både bil og kørekort til betjente fra Sydsjælland & Lolland-Falsters Politi.

Bare et par dage efter trådte en anden 19-årig alt for hårdt på speederen på vej hen over Fyn. Lørdag måtte han derfor aflevere både kørekort og en andens Audi til politiet.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk