18-årig kørte i politiets ‘fælde’ – mister både bil og kørekort

En blot 18-årig mand tæller nu i statistikken over de mere end 500 bilister, der siden marts i år er blevet knaldet for vanvidskørsel.
Foto: Vestegnens politi på Twitter

Tirsdag aften måtte en bare 18-årig mand aflevere både kørekort og bilnøgler til Københavns Politi.

Det er ikke første gang, det er sket. Tirsdag aften mistede endnu en bilist både kørekort og bil på Østerbro. En mand på 18 år blev af Københavns Politi målt til at køre 127 km/t, hvor han må køre 60 km/t. Det oplyser kredsen på Twitter.

Med den høje fart gjorde manden sig på stedet til vanvidsbilist. Derfor har politiet nu inddraget bilen og kørekort. Førstnævnte skal en dommer nu se på, om staten i sidste ende må konfiskere og sælgere videre på auktion.

Det er langt fra første gang, at bilister blæser på færdselsloven på Østerbro i hovedstaden. Tilbage i maj måtte tre bilister aflevere bilnøgler og kørekort på samme strækning.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Hurtigt gik det for føreren af en Audi RS3 som blæste gennem en 90-zone med 188 km/t. Bilen er nu blot én af de mere end 1.800 køretøjer, politiet landet over har beslaglagt, siden reglerne om vanvidskørsel trådte i kraft 31. marts sidste år.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk