16-årig kørte 225 km/t i stjålet bil – sømmåtte hjalp ikke


En 16-årig dreng havde forleden meget travlt i en stjålet Dodge Charger – det hjalp ikke da politiet kastede en såkaldt ‘stop stick’ foran bilen.

En stop stick er en lidt anderledes udformet sømmåtte. Men princippet er det samme. Piggene har kun ét formål – at punktere dæk. Det hjalp dog ikke politiet i St. Paul, Minnesota, USA, ret meget forleden.

Her forsøgte ordensmagten ellers at sætte en stopper for en 16-årig drengs vilde kørsel. Han sad bag rattet i en stjålet Dodge Charger, og ifølge politiet nåede hastigheden op på hele 140 mil i timen (225 km/t), da drengen fløj forbi. I et klip, som kan ses længere nede i denne artikel, ses det, hvordan en betjent kun lige når at kaste ‘sømmåtten’ ud foran bilen.

Det sker der intet ved. Den 16-årige fortsatte sin vilde kørsel. Dog kun lidt endnu. Øjeblikke senere påkører han en anden bil, som ender i en have. Dodgen med drengen bag rattet kan fortsætte, før endnu et sammenstød – denne gang med en modkørende – sætter en stopper for køreturen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
På mirakuløs vis kom ingen – heller ikke drengen – alvorligt til skade, meddeler politiet. Den 16-årige blev dog fundet bevidstløs bag rattet og kørt på sygehuset. I bilen fandt politiet desuden en meget vellignende attrappistol. Politiet oplyser desuden, at man kender drengen i forvejen. For hvad er dog ikke kommet frem.

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk