Reklame:

16-årig anholdt – flippede ud fordi politiet stoppede ham

En 16-årig dreng var bestemt ikke tilfreds med, at politiet tog ham i at køre ulovligt rundt.

Det var nogle ‘mindre pæne ord’ i luften, da Midt- og Vestsjællands politi tirsdag aften stoppede en 16-årig dreng på en lille knallert. Den unge mand blev i første omgang standset, fordi han kørte rundt uden den lovpligtige hjelm på hovedet.

Ligesom der sad yderligere én person på knallerten. Det ekskalderede dog først, da politiet bad om at se forsikringspapirer og et knallertkørekort. Den 16-årige kunne nemlig ikke fremvise nogle af delene.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: JA TAK! Denne V8-boremaskinen tager 12.500 omdrejninger

Helt galt gik, da politiet fortalte den 16-årige, at knallerten ville blive beslaglagt for at få udmålt sin hastighed på et rullefelt. Herpå nægtede den 16-årige at udlevere nøglerne til knallerten, ligesom han ifølge opfordrede andre til at blande sig.

Den opførsel gav politiet dog ikke alt for meget line, og så måtte den 16-årige finde sig i at blive anholdt. Kun for kort efter at blive løsladt igen. Han skal dog forvente at høre mere fra ordensmagten, når knallerten har været en tur på rullefelt. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?