16.000 cyklister lukker Storebæltsbroen

Ved en færdselskontrol tæt ved Storebæltsbroens betalingsanlægget blitzede noget automatisk trafikkontrol torsdag og fredag i sidste uge løs.
Foto: Sund&Bælt

Det bedste råd? Find en anden vej…


Det er ikke kun verdens mest prestigefyldte cykelløb, der skal igennem Danmark. 16.000 amatør-motionister afprøver hele eller dele af løbets anden etape en lille måneds tid før, at det franske cykelløb begynder i København.

Det betyder, at Storebælt lørdag 11. juni er delvist lukket i tidsrummet klokken 13.00 til 21.00. Cyklisterne får dog ikke fuld magt over broen. Der vil således være én kørebane åben i hver retning. Det fortæller arrangøren af løbet i en pressemeddelse.

Arrangørens bedste råd på selve dagen er dog, at bilisterne finder alternative ruter lige den dag. Skal man krydse Storebælt på dagen, kan man overveje at tage færgen eller køre afsted tidligt om morgenen eller sent om aftenen (efter kl. 21), lyder det i pressemeddelsen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Ruten Tour de Storebælt går i øvrigt fra Roskilde mod Holbæk, omkring Odsherred og Kalundborg og videre ned mod Korsør, inden deltagerne passerer over Storebæltsbroen og kører i mål i Nyborg

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk