13-årig stjal mors bil og smadrede ind i skolebus


Det gik gruelig galt, da en 13-årig pige i august gaflede nøglerne til forældrenes Chevy Suburban. 

Det var fredag – men ikke den 13. – da en 13-årig pige forulykkede i sine forældres Chevrolet Suburban. Bilen havde den meget unge bilist gaflede nøglerne til, og så besluttede hun sig for at tage en tur ud på motorvejen. Formentlig uden forældrenes viden

Så langt nåede hun dog aldrig. For i et kryds ramte hun en Kia Optima som holdt for rødt lys i et kryds. Sammenstødet var så kraftigt, at det sendte begge biler over i en skolebus. Det skriver Carscoops.

Billeder fra stedet viser, at både personbilerne og skolebussen har taget voldsomt skade. Trods sammenstødet forlyder det, at ingen af de involverede person kom slemt til skade. Den 13-årige kom faktisk slet ikke noget til. Så nemt slipper hun dog ikke fra det hele. Politiet har allerede sigtet hende for hensynsløs kørsel uden førerret.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det vil normalt kunne udløse en seriøst straf, men da pigen er mindreårig, skal de sociale myndigheder også involveres i sagen, og så er konsekvensen en anden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk