Reklame:

12-årig stjal fars bil – meldte først sig selv efter en køretur på 6.500 kilometer

Man skal selvfølgelig aldrig stjæle en bil – men nu ved en far i det mindste, at hans 12-årige datter kan køre bil.

En 12-årige pige fik for nylig nok af, at der var over 6.500 kilometer mellem hende og en veninde hun havde mødt på nettet. Den 12-årige tog derfor en rask beslutning og neglede nøglerne til sin far bil.

Bilen kørte hun på egen hånd fra Florida til Alabama. En tur på 4.000 miles svarende til 6.437 kilometer. Det skriver NBC Miami.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Den 12-årige var dog ikke helt alene i faderens Ford Taurus. Hun havde nemlig taget en 14-årige veninde med. De tog kørte herpå hele vejen til Alabama, hvor de først fik dårlig samvittighed på en tankstation.

LÆS OGSÅ: Vlado afslører om han er blevet rig på “Politijagt”

Her så de to unge piger deres egne billeder og navne på en efterlysningsplakat. Kort efter endte de begge med at melde sig til det lokale politi. Hvem, de skulle møde så langt væk hjemmefra, melder historien ikke noget om. Men allerede da pigerne blev meldt savnet, var der ikke mistanke om noget mystisk eller kriminelt.

Selvom pigerne nu er fundet, er myndighederne ikke helt klar til at slippe sagen. NBC meddeler, at FBI fortsat er på sagen. Måske for at opklare, hvem online-vennen er.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?