11 helt nye BMW E34 5-serie fundet i Bulgarien

Var det noget med en helt ny 25 år gammel BMW 5-serie? 

Eller måske 11? Så mange BMW E34 5-serier er nemlig dukket op i et gammel, nedlagt varehus i Bulgarien. 10 sedan’er og én stationcar.

De fleste er 520’ere, altså med den mindste to-liters sekscylindrede benzin-motor, men der er også enkelte af de større 525’ere i blandt.

Og de er alle sammen helt nye. Ifølge bulgarske medier blev alle biler købt af et udlejningsfirma i 1994. Af uvisse årsager blev bilerne dog aldrig registeret og dermed sendt ud på vejene.


Spritnye ser mange af bilerne dog ikke ud til at være – i hvert fald ikke udvendig. Flere af BMW’erne har buler og skrammer. Men det skyldes formentlig mere end noget andet dårlig opbevaring.

LÆS OGSÅ: Husker du disse 10 bil-ikoner? Så gamle er de nu

For kigger man ind i de mange 5-serier, ser de helt urørte ud. Det beskyttende plastik fra fabrikken sidder endda stadig rundt om rat, sæder og gearstang i mange af bilerne.

Hvad der nu skal se med de mange Bimmere er uvist. Men ifølge rygterne skal samtlige biler sælges. På Facebook rygtes priser, der begynder ved 15.000 euro. Eller lige over 100.000 danske kroner.

Den slags penge skal udlændinge – eller bulgarere, der ikke har tænkt sig at bruge bilerne, komme med.

Ingen af de 11 BMW’er kan nemlig indregistreres som nye i Bulgarien ifølge landets emissions-love, der ikke tillader registering af biler med så gamle euro-normer.

Bulgarske medier skriver, at eneste mulighed er at registere bilerne er i et land, som tillader import af biler så gamle som de 11 5’ere.

KLIK ‘NÆSTE SIDE’ FOR AT BLADRE I BIMMER-BILLEDERNE


Reklame: