Motorcykel beslaglagt – “han væltede med falsk nummerplade”

Dem omtalte sag har ikke noget med billedet at gøre. Arkivfoto: Midt- og Vestsjællands Politi

Hastigheden nåede et godt stykke op over 100 km/t, da en 44-årig motorcyklist fredag forsøgte at køre fra politiet.


At en 44-årig mand fra Haslev mistede kontrollen over sin motorcykel, da han fredag eftermiddag i sidste uge forsøgte flygte fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, betød tilsyneladende ikke det store.

LÆS OGSÅ: Advokat – Derfor krænker en konfiskeret bil IKKE ejendomsretten

I hvert fald for manden selv, der efter turen ned på en græsplæne, tog benene på nakken. Han kom dog ikke så langt, før politiet havde løbet ham op. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i weekendens døgnrapport.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Forinden var jagten på motorcyklisten gået gennem en by-zone, og ud på noget landevej hvor hastigheden steg til over 100 km/t. Gennem den næste landsby steg hastigheden yderligere.

Men her slap mandens evner bag styret også op. I hvert fald mistede han kontrollen over motorcyklen. Selv landede han på en græsplæne. Her viste det sig i øvrigt hurtigt, at manden have bare mere end kørt for hurtigt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


For ud over hastigheden havde han ikke noget motorcykel-kørekort. Desuden var nummerpladen, som sad på motorcyklen, falsk.

I alt blev den 44-årige præsenteret for 10 sigtelser. Bl.a for vanvidskørsel samt våben- og narkobesiddelse. Alene mandens kørsel var dog nok til, at politiet kunne tage motorcyklen med. Den skal en dommer nu se på, om staten kan konfiskere i sidste ende.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk