10 vilde widebody-kits til din GR Supra (og prisen på dem…)


Der er mange meninger om Supra Mk.V – alligevel har Supra-miljøet aldrig haft mere fart på end nu – det beviser disse ti vilde kits den japanske tysker.

Godt nok har BMW leveret stort set alt under Toyota-emblemet til Supra Mk.V. Men de to fabrikker holder meget af at fortælle, at de to søsterbiler – BMW Z4 og Toyota Supra – er udviklet selvstændigt.

Også selvom de faktisk samles på samme fabrik i Østrig. Som i øvrigt er samme sted hvor Mercedes får bygget deres G-Klasse.


LÆS OGSÅ: Ny politiaftale sender flere fotovogne på vejene

Men så snart de to biler forlader samlebåndet, ændrer altså sig. En er bygget til at topløs crusing, en anden er bygget til at tage alle de tæsk og modifikationer, som JDM-miljøet overhovedet kan hælde i bilen.

Ser lige så ond ud, som den er
Du ved, en bil der virkelig kan skrues op til nogle seriøs hypper. Faktisk er det alleredes lykkedes nogle gutter at få den tre-liters rækkesekser til at yde 1.000 hestekræfter i Supra-karosseriet.

Men et er hestekræfter – noget andet er bilens look. Som tunerne selvfølgelig også har kastet sig over.

Her har vi samlet ti vildt fede – og vildt dyre bud – på voldsomme Supra’ere.

Kuhl Racing Widebody – pris fra 9.250 dollars
Når et racerhold laver deres eget bodykit, ved du, at der er smæk for skillingen. Og skillinger kommer du til at lægge for sådan ét. Mulighederne begynder med et ‘almindeligt’ bodykit, bliver til et widebody før vi ender med det ‘extreme-kit’ som Kuhl selv bruger på racerbanerne.

Liberty Walk GR Widebody – pris fra 15.000 dollars
Need we say more? Thing not! De gale hoveder fra Liberty er blandt dem, der ingen introduktion behøver. De tager altid alt til ekstremerne til en nærmest hvilken som helst bil – bare den er af japansk afstamning. Og det kan man godt sige, at Supra’eren er. Der skal kun lidt god vilje til.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre