10 cool biler der bliver fremtidige klassikere

NISSAN 200SX - den var et meget almindeligt syn på engelske og japanske veje, altså lige indtil drifterne begyndte at skrue i dem. Hvis du kan finde en 200sx om bare fem/seks år, der ikke har kørt drift, så kan vi kun sige én ting - køb!

Lige nu er de måske ikke mere værd end, at du får dem smidt i nakken, men bare vent. Om 10-15 år vil bilerne på denne liste være som at finde guld på gaden, hvis du da har én – eller måske flere – af dem holdende i garagen.

boosted_nytbanner

Golf IV GTI kører stadig rundt på hvert et gadehjørne, men hvad med den dag, hvor rusten har sat i meget mere end blot grebet til bagklappen? Måske du så vil fortryde, at du solgte dit ekstremt fine eksemplar videre til en knægt på 18, der alligevel bare brændte turboen af. Eller hvad med BMW E36 – treserien alle kalder 3-tyrker og kebab-ekspres.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: TOYOTA FÅR BILFOLKET TIL AT GÅ AMOK – SE HVORFOR HER!

Ak ja, man skal ikke græde over spildt mælk, med mindre det potientielt kan blive til guld. Her er 10 biler, du stadig kan købe på et overkommeligt budget, men hvor antallet af fine eksemplarer er kraftigt på retur. Alle bliver de højst sandsynlig en god slat skejsere værd en dag.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk