1 af 10: Manharts mega-SUV har 723 hestekræfter

Hvis du synes, Bentayga er for ordinær og Urus for udbredt

Så prøv en MHX7 fra Manhart. Den tungt tunede BMW koster cirka det samme som de to lukusslæder fra VAG-gruppen. Altså når de danske afgifter ikke er inde i billedet.

Og af de tre er den Manhart tunede X7’er faktisk også den mest kraftfulde. Med hele 723 hestekræfter er der hele 73 hypper ned til Lamborghini Urus, og yderligere 42 hestekræfter ned til den kraftigste Bentley med 5,9-liters W12.

Som fra fabrikken gør Manhart-Bimmeren brug af en 4,4-liters V8. Bare pumpet noget ekstra op. Det betyder eksempelvis hele 910 newtonmeter, og en 0-100 km/t-tid på bare 3.7 sekund.

Imponerende da bilen stadig slæber rundt på 2.4 ton køreklar vægt.


LÆS OGSÅ: Vmax-legende: BMW E30 ‘M5’ – her er rygning tilladt!

Mere interessant er det dog, at Manhart – modsat både BMW-fabrikken og VAG-konkurrenterne – ikke bare spytter lige så mange monster-SUV’er ud, som de overhovedet kan nå producere.

Nej, der findes faktisk kun 10 MHX5 700, hvilket er med til at gøre den dobbelt så dyr, som bilen den er baseret på. 240.000 dollar løber det hele op i, når slutsedlen skal underskrives.

Men så følger massive 23 fælge, alt det læder og alcantara du kan forestille dig, og en helvedsmase kulfiber formet som difusser og hækvinge også med.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se billeder af bilen.


Reklame: