Sommertilbud på Boosted Magazine og grej fra Payback


Slå til nu og få alt det her:

  • 3 måneders Boosted Magazine leveret i postkassen
  • 3 måneders digital adgang til alle tidligere magasiner
  • 1 stk. Marolex Foamer fra Payback Lubricants
  • 1 stk. Payback Lubricants Ultra Clean Auto Shampoo
  • 1 stk. Payback Lubricants Wheel Cleaner fælgrens
  • 1 stk. Payback Lubricants Bug Off insektfjerner  

Før: 858 kr. Nu kun: 299 kr. + porto

 

Om det specielle tilbud:
Tre måneders medlemskab af Boosted Magazine med masser af fede fordele og det trykte magasin leveret direkte i postkassen hver måned – fyldt med de mest unikke læserbiler, fede guides, events fra ind- og udland og meget mere. Du kan også logge ind på Boosted.dk og se alle tidligere udgaver i digital format. En samlet værdi af 209,85 kr.

Efter de tre måneder modtager du magasinet til normalpris hver måned – med gratis levering. Men du kan opsige medlemskabet, når du har lyst. Hos os er der ingen binding.

Du får også en professionel Marolex foamer til bilvask. Den er super smart, da den er håndholdt og ikke kræver noget dyrt ekstraudstyr som en højtryksrenser eller lignende. Du får også en flaske Payback Lubricants Ultra Clean shampoo, Wheel Cleaner fælgrens og Bug Off insektfjerner med – den perfekte sommerpakke til din bil. En samlet værdi af 648 kr.Tilmeld dig her:

Du udfylder blot formularen herunder og betaler med dit kreditkort på næste side. Husk, der er ingen binding på medlemskab af Boosted Magazine – du kan opsige når som helst. I tvivl om noget? Så skriv til boosted@boosted.dk