Supertilbud på Boosted Magazine og grej fra Payback


Slå til nu og få alt det her:

  • 3 måneders Boosted Magazine leveret i postkassen
  • 3 måneders digital adgang til alle tidligere magasiner
  • 1 stk. Marolex Foamer fra Payback Lubricants
  • 1 liter Payback Lubricants Ultra Clean bilshampoo

Før: 698 kr. Nu kun: 179 kr. + porto

 

Om det specielle tilbud:
Tre måneders medlemskab af Boosted Magazine med masser af fede fordele og det trykte magasin leveret direkte i postkassen hver måned – fyldt med de mest unikke læserbiler, guides, events og meget mere. Du kan også logge ind på Boosted.dk og se alle tidligere udgaver i digital format. En samlet værdi af 209,85 kr.

Efter de tre måneder modtager du magasinet til normalpris hver måned – med gratis levering. Men du kan opsige medlemskabet, når du har lyst. Hos os er der ingen binding.

Du får også en professionel Marolex foamer til bilvask. Den er super smart, da den er håndholdt og ikke kræver noget dyrt ekstraudstyr som en højtryksrenser eller lignende. Foameren her laver den tykkeste, lækre skum, som din bil vil elske. Du får også en liter Payback Lubricants Ultra Clean med – den er optimal til den perfekte bilvask med masser af skum. En samlet værdi af 489 kr.


Tilmeld dig her:

Du udfylder blot formularen herunder og betaler med dit kreditkort på næste side. Husk, der er ingen binding på medlemskab af Boosted Magazine – du kan opsige når som helst. I tvivl om noget? Så skriv til boosted@boosted.dk