Få rabat på 3 måneders Boosted Magazine og modtag en GRATIS weekendbillet til Auto Show Denmark

banner_boosted_autoshow

For kun 189 kr. kan du få tilsendt Boosted Magazine i 3 måneder og få en GRATIS weekendbillet til det fede Auto Show Denmark 2.-3. september i Odense Congress Center. Magasinernes normalpris i butikkerne er 209 kr. for tre stk., men her betaler du kun 189 kr. for tre måneder og får en gratis billet til en værdi af hele 250 kr. med i købet, hvis du bestiller lige her inden 30. april.

SÅ NEMT ER DET:
Billetten til Auto Show tilsendes på mail inden for tre dage, og magasinerne leveres gratis og direkte til din postkasse de næste tre måneder. Efter de tre måneder modtager du magasinet til normalpris hver måned – stadig med gratis levering. Men du kan opsige medlemskabet, når du har lyst. Hos os er der ingen lange opsigelsesfrister eller bindinger.

BONUS TIL MEDLEMMER:
Du får adgang til alle tidligere udgaver i digital format med dit eget login her på Boosted.dk. Det virker, så snart du har bestilt.

SÅDAN GØR DU:
Du udfylder felterne herunder og betaler med dit kreditkort på næste side. Så simpelt er det. Rigtig god fornøjelse med magasinet – og vi glæder os til at se dig til Auto Show.