5 grunde til at blive medlem af Boosted

Her får du 5 rigtig gode grunde til at få leveret Danmarks fedeste bilblad, Boosted Magazine, direkte i postkassen hver eneste måned.

Du sparer penge.
Selv om Post Danmark godt ved, hvad de skal have for portoen, så er det billigere for os at sende et magasin hjem i din postkasse, end at du køber det i en kiosk, tankstation, supermarked eller lignende. Derfor giver vi op til 53 procent intro-rabat, når du tegner et abonnement + du betaler ikke for forsendelsen af Boosted. Den klarer vi også gratis for dig.

Du modtager Boosted, før det lander i butikkerne.
Abonnenter får månedens udgave nogle dage før den officielle udgivelsesdato. Så du slipper både for at drøne på tanken, og du kan føle dig lidt VIP, når du får magasinet før alle andre.

00624 IMG_5390

Du kan læse ALLE vores magasiner gratis online.
Vi kan rigtig godt lide vores abonnenter, så derfor har vi været så flinke at lægge samtlige numre af Boosted Magazine ud her på Boosted.dk, så alle med abonnement kan logge ind og bladre i alle udgaver – helt tilbage fra nummer 1. Sejt, ikke? Du klikker på Digitale Blade i menuen i toppen.

Alt kører automatisk.
Når du tegner abonnement på Boosted, bruger du dit kreditkort i vores sikre NETS-godkendte betalingsløsning, og så kører de fremtidige betalinger helt automatisk fremover. Du får altså ingen irriterende rudekuverter med posten, og du får ingen rykkere, da systemet selv klarer betalingen med din bank. Det kan da ikke være lettere?

00227 232C78A2352

Vi har ingen bindingsperiode.
Du har måske oplevet, at nogle forlag forsøger at binde dig fast i en periode. Sådan er det ikke hos os! Du kan opsige dit Boosted-medlemskab, når du har lyst. Ja, den er god nok – du kan opsige når som helst og ganske nemt i vores selvbetjening her på Boosted.dk eller skrive til boosted@boosted.dk – så klarer vi det for dig.

Så hvad venter du på? Skynd dig at tegne abonnement på Boosted Magazine – det koster kun 99 kr. for de første tre måneder! KLIK HER!

 

forsider2-1024x566

 

 

Klik frem og tilbage på pilene

Smid en kommentar